HCR Street Team 2016!

1755 (800x533)

Osa teistä on saattanutkin jo instagram-tililtäni bongata, että pääsin osaksi Helsinki City Run Street Teamia vuosimallia 2016! Käytännössä tämä siis tarkoittaa, että olen mukana HCR-meiningeissä esimerkiksi vetämässä kimppalenkkejä yhdessä muiden Street Teamin jäsenien kanssa. Hain mukaan tiimiin mahtavan viime vuoden HCR:n takia. Lisäksi olen seuraillut muutamia blogeja ja instagram-tilejä, joiden takaa löytyy HCR Street Teamilaisia – meno näytti niin huikealta että halusin itsekin mukaan! Uskon saavani tapahtumasta tästä näkövinkkelistä irti mahdollisimman paljon. Yksi keskeinen motiivi oli myös toive uusien juoksukavereiden ja -piirien löytymisestä. Juoksupiirini ovat täällä Helsingissä hieman suppeat, joten toivoisin nyt yhteislenkkien merkeissä löytäväni uusia juoksututtavuuksia ja lenkkikavereita – ylipäätään samoista asioista kiinnostuneita ihmisiä!


1756 (800x312)

Helsinki City Run on Suomen ylivoimaisesti suurin puolimaratoni – viime vuonna juoksijoita oli yli 14 000. Juoksin viime vuonna Helsinki City Runin ensimmäistä kertaa. HCR 2015 oli toinen puolikkaani – edellisen olin juossut yli 1,5 vuotta aikaisemmin. Pidin tapahtumasta kovasti – erityisesti sen loistavien järjestelyjen ja vaihtelevan reitin takia. Myös tapahtuman suuri koko oli ehdoton plussa! Enemmän juoksijoita, enemmän kannustajia, enemmän huippufiilistä 🙂 Ja tietysti juoksun huikea päätös Olympiastadionille! Tänä vuonna HCR järjestetään lauantaina 14.5. – sääolosuhteidenkin pitäisi siis olla suht optimaaliset.

1758 (597x800)

Tänä vuonna HCR muuttuu hieman. Uusittu reitti kulkee entistä suuremman osan matkasta keskustan tuntumassa, jotta kannustajien on helppo saapua reitin varrelle juoksua seuraamaan. Reitin varrella on myös entistä enemmän rantamaisemaa, mutta myös vanha kunnon keskuspuisto-osuus löytyy – hieman edellisistä vuosista lyhyempänä kylläkin. Kaiken kaikkiaan reitti näyttää ainakin omasta mielestäni superilta!! Toinen muutos edellisiin vuosiin koskee maalialuetta: Olympiastadionin remontin takia maali sijaitseekin Sonera Stadiumilla. Stadionille on silti mahtavaa päästä fiilistelemään kisan viimeisiä metrejä ja katsojat ja kannustajat pääsevät seuraamaan maaliintuloa entistä lähempää 🙂

1757 (800x533)

Tänään tapasimme HCR Street Teamin kanssa, tutustuimme toisiimme ja suunnittelimme tulevaa kevättä. Kevään aikana järjestämme HCR Street Teamin kanssa muutamia yhteislenkkejä ympäri Suomea!! Lenkkejä järjestetään Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Turussa, Tampereella, Hyvinkäällä, Jyväskylässä ja Vaasassa keskiviikkoisin 16.3., 30.3., 13.4. ja 27.4. Itse olen mukana vetämässä Helsingin lenkkejä muutaman muun Street Teamilaisen kanssa 🙂 Tarkoituksena olisi vetää kivoja, matalan kynnyksen lenkkejä, joille kaikki olisivat tervetulleita! Vauhti tullaan säätämään osallistujien mukaan, mutta mitään kovia vk-lenkkejä ei ole tiedossa. Olisipa mahtavaa vihdoin tavata livenä teitä lukijoitakin!!! Toivottavasti mahdollisimman moni pääsisi/uskaltautuisi paikalle! Lenkeistä lisätietoa luvassa myöhemmin usean eri kanavan kautta (luvassa mm. Facebook-eventit!), pysy hereillä! 🙂 Niin ja lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet itse HCR:lle löytyvät täältä!

Ai että olen fiiliksistä tästä! Toivottavasti nähdään joko kimppalenkeillä tai lähtöviivalla – tai sitten molemmilla!!

12829243_1068983259830302_2031430255973543216_o (1) (800x600)

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”HCR Street Team 2016!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s