Mahtava Flipbelt!

2341 (758x800)
Lenkillä mikään ei ole niin ärsyttävää kuin huono juoksuvyö. Sellainen, mitä täytyy olla jatkuvasti nostamassa, laskemassa tai kiristämässä. Tai sellainen, joka hankaa ja puristaa. Itse kannan aina puhelinta mukanani lenkillä (kuuntelen siitä musiikkia), mikä osaltaan tekee sopivan juoksuvyön valinnasta vielä hankalampaa: sen tulee olla tilava, mutta samalla pysyä paikoillaan. Kuulokkeet pitää saada kätevästi ulos taskusta, mutta samalla kännykkä ei saa pudota. Olin omistanut elämäni aikana kolme erilaista juoksuvyötä ja kuluttanut ne aivan loppuun asti. Jokainen niistä oli ollut liian pieni tai jollain tavalla hankala ja vaatinut juuri sopivan asettelun, ettei alkaisi pomppimaan kesken lenkin. Sitten pari kuukautta sitten GoExpo-messuilla päätin vihdoinkin sijoittaa pitkään himoitsemaani tuotteeseen ja hankin itselleni Flipbeltin.

2342 (557x800)

Flipbelt on leveä, tuubimainen putkivyö, joka toimii ilman minkäänlaista kiristyssysteemiä. Joustava mutta napakka kangas pitää sen tiukasti vyötäröllä. Rakastuin Flipbeltiin samantien. Kun minua pyydettiin kirjoittamaan arvostelu tuotteesta, suostuin mielelläni. Olihan sen ylistäminen ollut mielessä joka tapauksessa heti ostohetkestä lähtien 😉 Flipbelt on aikaisimpiin juoksuvöihini verrattuna aivan ainutlaatuinen.

Ensinnäkin, Flipbelt oikeasti näyttää kivalta. Tasapaksu tuubivyö sulautuu hyvin asukokonaisuuteen ja näyttää nopeasti katsottuna olevan osa juoksuhousuja. Vyö ei ole pelkästään säilytysratkaisu vaan myös asuste! Ja värivaihtoehdot ovat varsin herkullisia. Itse tartuin messuilla kuitenkin harmaaseen vyöhön (Carbon), joka sopii käytettäväksi minkä tahansa väristen juoksuvaatteiden kanssa. Nyt sain harmaan kaveriksi ihanan korallinsävyisen vyön (Neon Punch).

2344 (800x781)

Toiseksi, Flipbeltiin tosissaan mahtuu tavaraa!! Käytin Flipbeltiä Milanon maratonilla ja ekaa kertaa ikinä ei tarvinnut miettiä, mihin kieputtaisin tai köyttäisin energiageelini niin, että ne olisi samalla helposti napattavissa mutteivät kuitenkaan heiluisi ärsyttävästi lanteilla. Ja ennen kaikkea pysyisivät matkassa. Sujautin ne Flipbeltiin, pari eteen ja pari kummallekin kyljelle. Flipbeltissä on monta aukkoa, joten geelien levittäminen tasaisesti ympäri vyötä oli helppoa. Geelien ja kännykän lisäksi vyöhön mahtuvat myös avaimet ja pieni rahapussi – testattu on 😉 Avaimia varten löytyy myös pieni klipsu, johon ne voi pujottaa varmuuden vuoksi. Ei pääse ainakaan tippumaan. Tilavuudesta tulee olemaan hyötyä varmasti etenkin kesällä, kun avaimia ja kännykkää ei saakaan sujautettua enää juoksutakin taskuun. Flipbeltiin kyllä mahtuu.

2345 (800x800)

Kolmanneksi, Flipbelt pysyy paikoillaan! Tavarat eivät heilu juostessa edestakaisin vaan pysyvät napakasti vyössä. Ja vyö pysyy napakasti vyötäröllä. Liikkeelle voi lähteä ilman vyönsäätöhärdelliä eli sopivan kohdan ja tiukkuuden säätämistä. Flipbeltiä tietysti löytyy useaa eri kokoa – oma koko selviää parhaiten toki koettamalla. Minulle koko S on juuri passeli. Toisaalta Flipbelt on joustavaa materiaalia, joten saman koko sopii varmasti usealle eri kokoisellekin.

2343 (548x800)

Ja viimeiseksi, se mukavuus. Flipbelt ei hierrä tai purista (olettaen, että löytää itselleen sopivan koon). Sen olemassa oloa ei edes huomaa juostessa. Pehmeä, joustava kangas ja leveä vyö takaavat mukavuuden.

2347 (613x800)

Olen niin fiiliksissä tästä tuotteesta! Ihan huippu. Vielä muutama huomio: Flipbelt toimii loistavasti juoksun lisäksi esim. salitreenissä, se on helppo pestä pesukoneessa ja sen voi kääntää lantioilla ylösalaisin niin, ettei aukoista pääse vahingossakaan tippumaan mitään (tämän ominaisuuden hoksasin vasta Flipbeltin verkkosivuilta!). Nyt saat hei koodilla kesa2016 10% alennusta Flipbeltin verkkokaupasta! Samasta osoitteesta voit käydä kurkkaamassa Flipbeltin herkullisia värejä. Verkkokauppaan pääset tästä linkistä 🙂

2346 (565x800)

(Toinen vyö saatu Flipbeltiltä testattavaksi)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s