Maratonmatkalle Varsovaan!

Jee!! Nyt on vuoden eka maratonmatka lyöty lukkoon! 🙂 Tänä keväänä suuntaan maratonmatkalle Puolaan, Orlen Warsaw Marathonille!!!

120202

Selailin Euroopan maratontarjontaa pitkään ja päädyin lopulta Varsovaan. Muitakin vaihtoehtoja oli, mutta Varsovan kisa oli juuri sopivaan aikaan: 23.4. on vielä sen verran kaukana, että ehdin päästä maratontreenin makuun, mutta kuitenkin tarpeeksi aikaisin. Ehdin juuri palautua toukokuun Helsinki City Runia varten 🙂 Muita valintaan vaikuttavia tekijöitä olivat yhteen kertaan juostava lenkki (en pidä reiteistä, joissa sama lenkki juostaan kahdesti), halpa hinta sekä uusi kaupunki, johon tutustua.

Tosiaan, tiesin kyllä Puolan matalasta hintatasosta, mutta maratonin hinta oli jo naurettavan matala. Reilun 30 euron osallistumishintaan kuuluu mm. t-paidan sisältävä kisapaketti – joskus pelkkä kisapaita voi maksaa parikymppiä! Myös samana päivänä juostava kympin kisa oli järjettömän halpa – n. 13 euron hintaan kuului myös t-paita!! Ja kyseessä on kuitenkin suht iso juoksutapahtuma – maratonille otetaan enintään 8 000 juoksijaa, kympille taas 10 000.

120201
Kuva täältä

En ole koskaan ennen käynyt Puolassa, mikä on myös yksi syy valintaan. Varsova vaikuttaa kauniilta kaupungilta – siihen pitää tietysti perehtyä vielä paremmin. Matkaseurakseni sain tällä kertaa Annin, joka aikoo juosta kympin kisan. Huikea reissu tiedossa! Nyt ei muuta kun lentoja ja hotelleja varaamaan ja treenit käyntiin! Ennätyskuntoa en tänä keväänä tavoittele, kunhan nyt saisi juoksun kulkemaan edes siinä määrin, että 42 kilometriä taittuisi mukavasti.

Mutta jes, tästä se taas lähtee – kymmenen viikon päästä juostaan toivottavasti Varsovassa! Olen innoissani 🙂 Kokemuksia Varsovasta otetaan kernaasti vastaan!

Onko sulla jo tiedossa kevään kisoja, joihin aiot osallistua?

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/18509795/?claim=qtxrakxjryp”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”Maratonmatkalle Varsovaan!

 1. Kuulostaa kyllä huipulta tuo sun maratonmatkailu! Ja oot aivan paras juoksumotivaattori hhaah! Sellasta vaan mietin ku säähän kuitenki opiskelet yliopistossa niin miten sulla riiittää rahat myös matkailla ? Itellä tuntuu ettei oikeen riitä opiskelujem ohessa varaa suomessa kiertää kisoja..

  Tykkää

  1. Kiva kuulla jos onnistun motivoimaan muita 🙂 Kai se on siitä kiinni, mihin haluaa rahansa tuhlata. Itse olen nostanut paljon opintolainaa, jonka avulla olen saanut näitä matkoja toteutettua. Lisäksi olen käynyt opintojen ohella töissä. Lähestulkoon kaikki ylimääräinen raha menee matkusteluun, esim. vaatteita ostan vain tosi harvoin. Ehkä jossain vaiheessa kaduttaa, että on ottanut paljon opintolainaa, mutta itse tein sen ratkaisun. Matkailu on vaan niin parasta! 😀

   Tykkää

  1. Oma osallistuminen on nyt vaakalaudalla – ylikunto ei tahdo hellittää :/ Mutta jos en juoksemaan pääse niin kannustamaan ainakin! Ehkä raahaan mukanani Suomen lipun ja heiluttelen sitä reitin varrella 🙂 Tsemppiä sulle vikoihin treeneihin!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s