HCRD GoExpo-messuilla – sisältää lippujen arvonnan!

Taas on se aika vuodesta, kun GoExpo valtaa Messukeskuksen!! Viikon päästä siis Helsingin Messukeskuksessa järjestetään ulkoiluun ja urheiluun keskittyvät GoExpo-messut. Messukeskus täyttyy jos jonkinlaisista urheilulajeista sekä aktiivisista ihmisistä pe-su 2.-4.3. Messuilta löydät mm. kunto-, pyöräily-, outdoor- sekä golf-osastot. Messutarjonnasta voit lukea lisää täältä!

Kunto-osastolta löytyy tänäkin vuonna juoksun teema-alue, josta löytyy totta kai myös uudistuneen HCRD:n piste! Ja tänäkin vuonna me HCRD Street Teamin jäsenet häärimme pisteellä kertomassa tapahtumista ja ottamassa vastaan ilmoittautumisia. Itse olen paikalla perjantaina, tervetuloa moikkaamaan ja tutustumaan uudistuneeseen tapahtumaan! 🙂

Olin myös viime vuonna töissä SUL:n pisteellä kertomassa eri juoksutapahtumista. Tuolloin olin ollut vasta parisen viikkoa juoksematta ylirasitustilan takia ja kuvittelin kovasti itsekin juoksevani HCR:n toukokuussa. Toisin kävi ja tänä vuonna olen paljon fiksumpi. Oma tilanne on erittäin epävarma, mutta onneksi tänä vuonna pääsen uudistetun HCRD:n ansiosta lähtöviivalle joka tapauksessa, vaikken puolimaratonia vielä voisikaan juosta! Helsinki City 5 tulee varmasti vähintäänkin käveltyä jollei muuta 🙂 Nyt, kun olen päässyt jo hieman hölkkäilemään, myös motivaatio ja kiinnostus koko GoExpo-messuja kohtaan on kohonnut. Kiva päästä kertomaan uudistuneesta HCRD:sta ja nauttimaan messutunnelmasta!

Nyt sulla on mahdollisuus voittaa itsellesi lippu GoExpo-messuille! Arvon blogin puolella kaksi lippua ja instagramissa (@katjuruns) niin ikään kaksi lippua. Kommentoi, mikä sua kiinnostaa GoExpo-messuilla eniten, niin oot mukana arvonnassa! Suoritan arvonnan maanantaina 26.2. klo 21 – kaikki siihen saakka tulleet vastaukset ovat mukana kisassa! Tsemppiä arvontaan ja nähdään messuilla! 🙂

170501

Mainokset

17 kommenttia artikkeliin ”HCRD GoExpo-messuilla – sisältää lippujen arvonnan!

  1. Tuplaan mahdollisuuteni kommentoimalla tännekin.:) Goexpossa eniten kiinnostaa juoksujutut ja samaan aikaan oleva Horse Fair.
    Itse olenkin jo ilmoittautunut HCR, treenikausi/kunnon uudelleenkohotus menossa.:)

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s